fbpx

Amerguín (clínica)

Estado previo

O proxecto

Tratábase neste proxecto de deseñar un espazo polivalente destinado a acoller unha clínica de osteopatía e fisioterapia. Había que cumprir, ademais, co requisito de que os dous consultorios que tería se puidesen abrir nun ambiente unificado para aulas de rehabilitación e ximnasia.

A base era un cubo que debía poder dividirse á conveniencia ou ficar completamente aberto.

O local queda exento así de calquera elemento ou moble que poida interferir na realización das actividades, de maneira que se optou por un caixón central que distribúe as zonas — entrada e dous consultorios — e que pode ser facilmente removible para dar a versatilidade necesaria ao espazo resultante.

As consultas dividíronse entre si a traves dun tabique móvil encartable, polo que podían á súa vez unificarse.
Finalmente, incorporouse un moble de almacenamento que divide a recepción dos consultorios, combinando estanterías e caixóns marcardos polas cores corporativas da clínica. E tamén un soporte suspendido de madeira, capaz de gardar o material terapéutico máis voluminoso.

O resultado é un espazo incriblemente aproveitable malia as súas reducidas proporcións.

Planos

Cando queres comezar?

Reserva xa a primeira reunión de traballo para que avaliemos conxuntamente o teu caso. E, se tes un negocio, non marches sen descargares o teu workbook!

Cando queres comezar?

Reserva xa a primeira reunión de traballo para que avaliemos conxuntamente o teu caso. E, se tes un negocio, non marches sen descargares o teu workbook!