Asian Street Food – Take Away
Asian Street Food – Take Away é un novo servizo de comida para levar, instalado na cidade de Pontevedra baixo a premisa de traer a esta cidade galega todo o sabor e a cultura culinaria de rúa da rexión chinesa de Cantón. Fusiónanse, polo tanto, a tradición gastronómica e a tendencia de consumo street food […]
Oficina na casa
Este proxecto é fillo dunha nova necesidade, xurdida da nada, coa pandemia de Covid-19. Os fogares de moitas persoas convertéronse, á forza, en espazos de traballo, e o debate agora é se esta práctica do teletraballo, ou do traballo desde casa, veu para quedar. Agora é o momento de liberar espazo e repensalo para que […]
Cociña Mirasol
A cociña Mirasol encádrase no grupo de proxectos de pequeno espazo, e serve como mostra de todo o que se pode conseguir cando aplicamos os criterios profesionais do interiorismo en obras con tamaños, orzamentos e tempos de execución reducidos. E coa necesidade de minimizar o impacto da obra na vida cotiá da casa, ademais. As […]
Stand para Equip’ Hotel
O Forum Gastronómico da Coruña leva anos gañando referencialidade no sector e acollendo novas e chamativas propostas de diferentes expositores. Equip’ Hotel, unha empresa dedica ao equipamento para restauración e hostelaría, quixo presentarse en 2019 dun xeito diferente, profesional e fresco, destacándose do resto de stands da feira. O obxectivo: promocionar a súa marca no […]
Pescados Oliveira
Un Merca de peixe ao pormaior non soe ter ningún atractivo visual. As naves son espazos descoidados nos que, neste caso, se expón o peixe, de xeito a miúdo desordenado. Son, ademais, sitios normalemente húmidos e fríos onde se a xente se concentra para unha venda rápida. O obxectivo deste cliente era dotar de maior […]
Bar Las Vegas
Localizado na zona monumental de Santiago de Compostela, nunha rúa moi turística, é difícil atopar sitio libre neste restaurante á hora de xantar e mesmo pola mañá, cando o servizo de cafetaría funciona realmente ben. Ás tardes e ás noites, en cambio, o ritmo é todo o contrario. De aí que o actual propietario decidise […]
Kyoto
Luciana e Juliano, propietarios deste restaurante xaponés querían arranxar o frontal da cociña, que daba a un corredor de acceso ao comedor e aos aseos. O local do Kyoto, porén, herdara a estrutura doutro negocio de restauración anterior, e facíase necesario unha reforma que unificase os diferentes espazos, tanto a nivel estético como funcional. Finalmente, […]
Kupula (oficina)
Un despacho de dirección representa a empresa e o seu propietario, reflexa a súa filosofía e os valores do seu negocio. Pero, ademais disto, debe ser un espazo útil para o traballo no día a día. No caso da empresa Kupula, era preciso deseñar un espazo en condicións, que permitise facer reunións e videconferencias de […]
Amerguín (clínica)
O proxecto Tratábase neste proxecto de deseñar un espazo polivalente destinado a acoller unha clínica de osteopatía e fisioterapia. Había que cumprir, ademais, co requisito de que os dous consultorios que tería se puidesen abrir nun ambiente unificado para aulas de rehabilitación e ximnasia. A base era un cubo que debía poder dividirse á conveniencia […]
O Refuxio
O proxecto O Refuxio é un negocio familiar que vai xa pola súa terceira xeración. Fundado como taberna, a seiba nova reconverteuno en restaurante para aproveitar os valores da cociña tradicional típica da zona. A localización nunha contorna natural, a casa, catalogada como da década de 1960, e a filosofía de traballo da familia levounos […]